GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Velkommen til nye lsound.no - Vi feirer 10 års jubileum!

23. oktober 2015

Velkommen til nye lsound.no - Vi feirer 10 års jubileum!

Vi har stor grunn til å være veldig stolte av oss selv ved å oppnå så mange kunder i Norge og Europa i løpet av 10 år der vi har solgt tusenvis av lydprodukter. Målet vårt har vært å ha høyest fokus på kundeservice som vi mener er det viktigste av alt. Sterke produkter til lave priser er også en viktig faktor i det hele, men gode produkter er ikke nok. De fleste vil nok spørre seg hvor vi annonserer, og det med god grunn. LSound bruker minimalt med markedsføringspenger, nettopp for å holde prisene på et akseptabelt prisnivå.

Men, det viktigste igjennom mange harde år i et tøft marked, har vært våre trofaste kunder som har støttet oss og bidratt i sosiale medier fordi de mener vi har en god kundeservice og sterke produkter. Vi er med dette evig takknemlig for alles engasjement og flotte tilbakemeldinger som har hjulpet oss til å bli den aktøren vi er i dag. Men vi stopper ikke der.

Det er ganske spesielt å ha 10 års jubileum. Det har vært mye slit og frustrasjon, men mest av alt har det vært utrolig morsomt da vi møter veldig mange kunder som har mye å gi oss. Mange mener kunder er vanskelige, men slik vi ser på det så er det mer hvordan man behandler kundene. Enhver kunde hos oss har vår fulle respekt og vi føler virkelig at vi også blir behandlet med respekt av våre kunder. Slik det skal være.

E-handel har vært i en stor utvikling, spesielt de siste to årene, og vi ønsker å holde oss godt oppdaterte slik at vi kan tilby enkel og oversiktlig handel på web for våre kjære kunder. Våre nettsider er nå mobilvennlige og de vil være enklere å navigere på mindre skjermer da over 50% av våre kunder bruker nettopp smarttelefoner idag.

Vi er ikke kjent for å være veldig gavmilde når det kommer til rabatter, og vi er nok sett på som ganske sære på dette punktet . Men til det kjedsommelige, så har jo dette å gjøre med våre faste lave priser og gratis frakt. Vi har en gitt margin vi må ha på produktene våre.

Men siden vi er blitt 10 år ønsker vi å gi alle våre kunder 10% rabatt på alle varene på lsound.no fra og med 23.10 til 30.10. Til og med på allerede rabatterte produkter i vår populære outlet der du gjøre store kupp for pengene dine og likevel får samme garanti- og returrettigheter som ved kjøp av nye produkter.

 

Rabattkode: 10YEARS

 

Da vi ikke har weekend-sales osv som mange aktører driver med, så vet vi at det verste man kan oppleve er at et produkt er rimeligere enn det man selv har betalt. Med vår 30 dagers prisgaranti kan våre kunder kontakte oss for en “tilgodelapp”, men vi ønsker å utvide denne betingelsen til 3 måneder for alle som har spurt om vi skal ha noen tilbud eller lignende, skriftlig.

Men, den store feiringen med vårt 10 års jubileum blir lansert i november. Det er vårt eget splitter nye høyttalermerke, Arendal Sound! Sjekk ut www.arendalsound.com og vi skal garantert informere dere alle med mer snart! Følg med!

Takk for de siste 10 årene og vi ser frem til nye muligheter med deg som kunde i fremtiden.