GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Anthem MDX installasjonsforsterkere

26. september 2019

Anthem MDX installasjonsforsterkere

Anthems installasjonsforsterkere finner du i MDX Series. Dette er bunnsolide produkter med godt med effekt, subwooferutgang til samtlige soner, romkorreksjon, mulighet til å styre via ditt smarthus system og ikke minst svært god lyd. Alt i alt er dette en perfekt løsning både for deg som trenger noe enkelt hjemme og for deg som ønsker det beste av det beste med lyd i alle kriker og kroker av hjemmet, ute som inne.

Anthem MDX Series leveres både med føtter og rackmontering for å passe i alle typer systemer. Høyden for rackmontering er 2U. Alt av tilkoblinger foregår på baksiden og foran har den et stilrent design som enkelt gir deg oversikt over aktive soner og kanaler. Anthem MDX kommer i to versjoner. En med 4 soner og 8 kanaler (MDX-8) og en med 8 soner og 16 kanaler (MDX-16). Du kan enkelt koble sammen flere forsterkere om du trenger flere soner eller kanaler. Forsterkerne yter 60W pr kanal i 8 ohm, 120W pr kanal i 4 ohm og 200W borkoblet i 8 ohm. Mer enn nok effekt til de aller fleste innbyggingshøyttalere med andre ord.

Anthem Room Correction (ARC™)

Anthem Room Correction er enkel i brukt og gir profesjonelle resultater i et hvert rom.

Hva er ARC?

Enkelt forklart korrigerer Anthem Room Correction for uønskede bieffekter i rommet skapt av vegger, gulv, tak og innredning. Disse bieffektene har en sterk påvirkning på det lydmessige resultatet du hører fra dine høyttalere. Ved å fjerne eller redusere uheldige bidrag fra rommet, får du en mer naturlig gjengivelse og du lytter mer til dine høyttalere, enn til ditt rom.

Litt mer teknisk forklart så er ARC en proprietær digital signalprosessering som jobber sammen med en spesielt utviklet mikrofon og din PC for raskt og enkelt optimalisere ditt lydsystem for akkurat ditt lytterom. Anthem sine ingeniører utviklet ARC gjennom forskning på hvordan skape optimale lytteforhold i et ikke-optimalt rom. Denne banebrytende forskningen ble gjort i samarbeid med NRC, National Research Council of Canada, den statlige forskningsorganisasjonen i Canada.

L-Sound anbefaler

Vi anbefaler Anthem MDX på det aller varmeste! De er enkle å sette opp via et webgrensesnitt og kan bygges ut til å passe inn i ditt smarthus for uante muligheter. Lyden er bunnsolid og med subwooferutgang og romkorreksjon i hver sone er det duket for skikkelig lyd i hele frekvensområdet selv om rommet og høyttalerplasseringen ikke er helt optimal.

Anthem MDX-8 - kr. 21.990,-

Anthem MDX-16 - kr 31.990,-