GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Anthem med årets sommergave!

11. Juni 2019

Anthem med årets sommergave!

Vi er glade for å meddele at Anthem drar i gang en sommerkampanje. Vi har 20% på samtlige MRX hjemmekinoreceivere og på hjemmekino forforsterekeren AVM 60. Rabatten er trukket av i vår nettbutikk. 

Solide konstruksjoner møter moderne løsninger

Alle Anthem sine produkter bygger på solide konstruksjonsprinsipper som er forankret i forskning gjennom deres samarbeid med Canadas verdenskjente National Research Council. Resultatene av denne forskningen påvirker design og ytelsesspesifikasjoner og veier tungt når det skal fattes valg i designprosessen.

I tillegg er Anthems romkorreksjon (ARC) i en helt egen klasse. ARC finner du alle deres hjemmekinoreceivere, forforsterkere og integrerte forsterkere. Lydbildet blir strammet opp og brettet ut på en moderne, enkel og presis måte. Alt du trenger av utstyr følger med, fra individuelt målt og kalibrert kalibreringsmikrofon til et stativ å sette den i. De aller fleste lytterom har problemer med enkelte frekvensområder og ARC rydder opp i disse på en svært overbevisende måte uten å ta livet av dynamikken! Dette betyr mer lyd, mer dynamikk, mer lytteglede og flere hår som reiser seg på armene når akkurat DEN låta spilles.

Kjenner du at oppgraderings syken melder seg? Se våre produktsider for en nærmere titt på utvalget eller ta kontakt med oss om du trenger råd eller veiledning.

Trykk her for å se produktene!


Nyhetsbrev