GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

DSPeaker Anti-Mode X4

03. oktober 2019

DSPeaker Anti-Mode X4

Det er ikke hver dag finske DSPeaker lanerer nye produkter og desto mer morsomt er det når de først gjør det. DSPeaker Anti-Mode X4 er i kjent DSPeaker stil et produkt med innebygget romkorreksjon. Men her har de virkelig slått på stortrommen med siste versjon av deres Anti-Mode rom korreksjon og et stort utvalg både inn- og utganger i kombinasjon med flere DSPer og en svært bra mikrofon for å ta målinger.

Tanken bak Anti-Mode er enkel: å få høyttalere og subwoofere til å jobbe sammen med romakustikken i stedet for mot for å produsere best mulig lyd. Det betyr klarere-, dypere lyd samt strammere bass som verken låter boomy eller i overkant voldsom med sømløs integrering mellom høyttaler og subwoofer.

DSPeaker Anti-Mode byr på digitale inn- og utganger via toslink, coax og USB samt både RCA og XLR analogsiden. Det er altså muligheter for de aller fleste av oss til å finne plass i oppsettene våre for denne DSPen, forforsterkeren og DACen. Anti-Mode X4 har mange bruksområder og er en meget komplett løsning for stereoen.

DSPeaker Anti-Mode X4 er et teknologisk komplekst produkt som gjør radikale forbedringer av lyden og tilpasser der rommet ditt samtidig som den er enkel og smidig å bruke. Prosessen er automatisert og Anti-Mode justerer til og med delefrekvenser automatisk.

Spør oss gjerne om du har spørsmål rundt DSPeaker Anti-Mode X4.

Les mer om Anti-Mode X4 her.