GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Hvordan gjøre anlegget ditt smart

22. Mars 2018

Hvordan gjøre anlegget ditt smart

Plug and play

Bare koble WXAD-10 til ditt nåværende lydsystem, og gjør hele systemet smart! Last ned MusicCast app, koble nettverk til WXAD-10 og på 1-2-3 har du en trådløs musikkavspilling med Bluetooth, Airplay, masser av streaming tjenester som Tidal, Spotify og nettradio som gjør at du kan nyte musikk på en ny måte. WXAD-10 er også kompatibel med andre Yamahas trådløse MusicCast produkter, slik at du kan sende lyd mellom enheter og dermed utvide mulighetene med lyd i flere rom på en enkel måte. WXAD-10 bringer intelligente nye funksjoner i ditt nåværende systemet og virkelig gjør det ‘smart’ med alle de nyeste, praktiske funksjoner. 

Har du et eldre anlegg som fungerer utmerket, men ønske du å få trådløse funksjoner eller mulighet for å streaming funksjoner? Yamaha ha den enkleste og billigste løsningen på dette.

Kontrollen i hånden

Kontroll, du har alt i hånden din - med den gratis MusicCast CONTROLLER-appen fra Yamaha. Bare trykk og dra i den selvforklarende appen og du har full kontroll på WXAD-10  så vel som dine andre MusicCast enheter. Enklere blir det ikke.


 

Her kan du lese mer om Yamaha WXAD-10.


Nyhetsbrev