GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

IsoAcoustics dempeføtter hos L-Sound!

10. september 2019

IsoAcoustics dempeføtter hos L-Sound!

IsoAcoustics - dempeføtter som fungerer!

Lsound.no er nå offisiell importør av IsoAcoustics. 

Vi utvider vårt sortiment med flotte produkter fra IsoAcoustics. Deres patenterte teknologi gjør en svært god jobb i å hindre resonanser som har forplantet seg fra gulvet, via dempeføttene og opp i høyttalerene, noe som igjen vil påvirke lyden. IsoAcoustics sine produkter blir lovpriset i profesjonell tester, på forums og på messer rundt om i verden. Gaia Serien fikk også EISA prisen for Hi-Fi tilbehør 2019-2020.

100% produkt-garanti + 60 Dagers Buy&Try

Lsound.no mener IsoAcoustics vil gjøre en forskjell verdt pengene i ethvert høyttalersystem. Med dette har vi gratis frakt tur/retur for ordre over 2000kr som gir deg en helt risikofri handel. 

I tillegg får du hele 60 dagers prøvetid med vår 60 Dagers Buy & Try. 

Videoen under forklarer hva som skjer og hvorfor dette betyr mye for lyden. Produktene som brukes er IsoAcoustics Gaia II.

Gaia

Gaia kommer i 3 forskjellige størrelser og selges i 4-pakninger. Det følger med 3 sett med gjenger for å sikre at de passer til de aller fleste høyttalere eller subwoofere. Flere typer kan skaffes ved behov.

  • Gaia I: opp til 100kg
  • Gaia II: opp til 54kg
  • Gaia III: opp til 32kg

Orea

Orea kommer også i 3 forskjellige størrelser, men i motsetning til Gaia selges disse stykkvis. Disse skal ikke skrus fast i høyttalere men er fortrinnsvis laget for optiske drev eller høyttalere uten mulighet for montering av føtter/spikes.

  • Orea Bronze: 3.6kg pr stk
  • Orea Indigo: 7.2kg pr stk
  • Orea Bordeaux: 14.5kg pr stk

Aperta

Aperta er små høyttaler stativer som i tillegg til å la deg vinkle høyttalerene dine også kobler de fra gulvet. Det er samme patenterte teknologi i disse som i Gaia og Orea. Også Aperta kommer i 3 størrelser hvor de to minste (Aperta og Aperta 200) selges parvis, mens den største (Aperta 300) selges stykkvis. Aperta 300 passer perfekt under de fleste senterhøyttalere på markedet i dag.

  • Aperta: 15.5cm x 19cm x7cm, vektgrense 18 kg. Selges i par
  • Aperta 200: 20cm x 25.4cm x 8.6cm. Vektgrense 34 kg. Selges i par
  • Aperta 300: 30cm x 20cm x 7.5cm. Vektgrense 27 kg. Selges stykkvis

Les mer om produktene her