GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

IsoAcoustics Orea Graphite

24. november 2019

IsoAcoustics Orea Graphite

De prisvinnende dempeføttene IsoAcoustics Orea har nå fått en ny lillebror, Graphite. Den har de samme velroste egenskapene som sine storebrødre, men med en maksvekt på 1.8 kg pr fot. Dette gjør et svært allsidig produkt enda mer allsidig.

Selges stykkvis

Men jobber utmerket godt sammen. Med 4 forskjellige størrelser er det enkelt å finne et oppsett som passer til dine komponenter. Bruk 3 eller flere av samme modell sammen for å få nå en vektklasse som passer godt. Vi anbefaler å ligge opp mot maksimal vektbelastning for IsoAcoustics Orea. Se grafen under (NB: den er oppgitt i lbs og ikke i kg).

Orea

IsoAcoustics Orea kan benyttes under høyttalere, subwoofere, platespillere eller annen elektronikk. IsoAcoustics Orea kommer i 3 størrelser. Ved å benytte 3 eller flere IsoAcoustics Orea under hver komponent, kan de fleste finne en kombinasjon som passer. IsoAcoustics Orea er laget i maskinert rustfritt stål og ser meget bra ut. Topp og bunn av IsoAcoustics Orea har en viss sugekopp-funksjon som gjør at komponenten står stabilt på dempefoten. Orea plasseres under eller på siden av komponentens originale føtter, dersom du ikke ønsker å fjerne disse.

Vektgrenser