GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

KEF Q-serie

31. August 2018

KEF Q-serie

Prisvinnende dybde og klarhet

Vi er stolte av å kunne presenterer KEF sin EISA-vinnende Q-serie på våre sider. KEF byr på lydkvalitet og tekniske løsninger pakket inn i stilrene kabinetter.

Q-serien består av 3 gulvstående-, 2 bokhylle-, 1 senterhøyttaler og 1 atmos-høyttaler. Likt for de alle er at de benytter KEF sine egne Uni-Q elementer for mellomtone og diskant. Tanken er at de mer høyfrekvente og dermed også retningsbestemte frekvensene skal komme fra samme punkt. Resultatet er at Q-seriene i flere høyttalergenerasjoner har vært en ambassadør for god lyd og høy kvalitet.

Uni-Q

Sentralt i utviklingen av Q-serien er Uni-Q elementene. Her er en diskant plassert i det akustiske midtpunktet mellom mellomtone og bass. Noe som gjør at mest mulig av lydbildet kommer fra et og samme punkt. Resultatet er et mer detaljert, nøyaktig tredimensjonalt lydbilde, som er spredt jevnere i rommet enn det er mulig med en hvilken som helst annen vanlig høyttaler.

KEF Q-serie har en høyttaler som passer for de fleste hjem. Om det er et lite og kompakt stereosystem med Q150 eller det store og komplette EISA-vinnende settet Q750, Q650c, Q350 og Q50a med subwooferen Kube12b for Atmos-lyd inntil 5.1.4 du er på utkikk etter så finnes det et alternativ i KEF Q-serie.

Firkantet moro

Subwooferene til Q-serien har fått det meget passende navnet Kube. Her finnes det en subwoofer for alle. Fra den kraftige 12” via den meget gode allrounderen på 10” ned til minstemann på 8”. Alle i samme design og med KEF's Intelligent Bass Extension algoritme, iBX. Denne sørger for at bassen blir dypere og lettere lar seg integrere i ditt lytterom.

Du finner mer om produktene i vår nettbutikk


Nyhetsbrev