GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

L-Sound presenterer OSD Audio Aurum kvalitetskabler

04. Mai 2018

L-Sound presenterer OSD Audio Aurum kvalitetskabler

OSD Audio er verdensledende innen custom design, utvikling, produksjon og distribusjon av høykvalitets audio og hjemmeunderholdning. Deres U.S.- baserte design, forsknings- og utviklingsteam består av en gruppe på 23 audio-, mekanikk-, og elektronikkingeniører, spredt over hele verden. Dette teamet av ingeniører har lang erfaring innen produkt design, utvikling og produksjon av høy kvalitets audioprodukter.

Deres design og utviklingsteam utvikler produkter i USA, som kombinerer de siste fremskritt innen teknologi med enkelhet for forbrukerinstallasjon og bruk.

Aurum

Aurum høydefinisjons kabler gir renhet i lyden for hjemmekino og high-end entusiaster som setter pris på en korrekt signaloverføring. Aurum kabler er et ideelt tillegg til systemer som er designet for å gjengi lyden så ekte som mulig.

Forskjellen mellom spesialkabler som Aurum signalkabler og vanlige signalkabler ligger i kvaliteten på metallene som brukes og isolasjonen som beskytter kabelen fra støy. Signalkabelene har et dobbelskjermet direksjonal-vridd par med kobberledere, en mylarfilm skjerm og kobberflette som jordes i kilden for 100% skjerming.

OSD lager kabler som gjør det de sier de skal, uten å overdrive hverken pris eller påstand. Hver kabel er nøye testet i produksjonsprosessen, slik at alle Aurum kabler gir den ytelsen de er lovet.

Kabel seriene er tilgjengelige i...

RCA ubalanserte signalkabler

RCA kablene er tilgjengelige i 1m, 2m, 3m, 5m, 8m, 10m og 15m lengder.

XLR Balanserte signalkabler

XLR kablene er tilgjengelige i 1m, 2m, 3m, 5m, 6m og 10m lengder.

Høyttalerkabler

Høyttalerkablene er tilgjengelige i 2m, 3m og 5m lengder.

Alle OSD Audio produktene kan ses HER.


Nyhetsbrev