GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Marantz lanserer nye Melody-modeller

17. Juli 2019

Marantz lanserer nye Melody-modeller

De stuevennlige og godt utstyrte Melody-modellene til Marantz kommer i nye modeller. Marantz Melody X og Marantz Melody bygger på de foregående modellene men har fått viktige oppdateringer.

Melody X (M-CR612) er den største modellen og støtter nå alle de store streamingtjenestene. AirPlay 2 og Tidal er nytt av året sammen med et mer kompakt og et friskere design. Selvfølgelig er fortsatt Spotify Connect, Nettradio, Heos og Bluetooth fortsatt med. Her får du virkelig en moderne og stuevennlig modell. Kompakt og elegant design, godt utstyrsnivå og bra lyd gjør denne til en meget godt egnet stue modell. Koble til et par gulvstående eller stativhøyttalere og kanskje en subwoofer og du har et system som fremmer lytteglede. Du kan også enkelt koble til TVen din via optisk kabel om du ønsker å løfte TV-lyden mange hakk.

Melody (M-CR412) er noe så forfriskende enkelt som en CD receiver uten nettverksfunksjoner. Her får du CD-spiller, DAB-radio, tilkobling for TV og Bluetooth sammen med kompakt og elegant design med samme gode lyd som den bedre utstyrte storebroren. Perfekt for deg som er godt dekket på streaming siden allerede og kun er ute etter en kompakt receiver med bra lyd.

Spør oss gjerne om anbefalinger og pakkeløsninger. Trykk her for kontaktinformasjon.

Les mer om Melody X og Melody ved å trykke på linkene.

Nyhetsbrev