GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Marantz SR7013

03. Oktober 2018

Marantz SR7013

Kino med pondus

Med SR7013 har Marantz virkelig lansert en receiver for de kresne. Her får du 9 innebygde kanaler på 200 Watt og 11 kanals prosessering. Så legg til en effektforsterker på minimum 2 kanaler og plutselig har du mulighet for 7.1.4 eller 9.1.2 lyd i kinoen din. Her er alt gjennomtenkt. Fra den diskret oppbygningen til 32-bits AKM DACene som hver av de 9 utgangene er utstyrt med. Alt er gjort for å sikre deg som lytter et best mulig resultat. Det er også i Marantz sin ånd å lage kinoprodukter som er svært gode på vanlig stereoavspilling. SR7013 er intet unntak. Om du bruker den som en integrert forsterker eller ønsker å bruke en effektforsterker i tillegg så hamler Marantz SR7013 opp med reine stereoprodukter i den svært voksne klassen.

Lyd i flere dimensjoner

Selvsagt har Marantz SR7013 støtte for alle nye lydformater. Dolby Atmos og DTS:X sikrer deg det aller siste av kinolyd. For eldre filmer, TV-sendinger og spill så hjelper DTS Virtual:X og Auro-3D deg meg å utnytte alle kanalene dine til det fulle ved å legge på et digitalt filter som gjør om de gamle 2-, 5- eller 7-kanals formatene til et fullverdig 3D-lydformat. For deg som ønsker det aller beste er SR7013 også IMAX Enhanced godkjent og så fort alt er helt klart vil det komme støtte via software oppdatering.

Den nye sjefen i stua

Det er ingen tvil om at Marantz SR7013 er en skikkelig kraftplugg. Med sine 200W pr kanal og alle nye formater under topplokket er det duket for skikkelig popcorn stemning hjemme. Men rå krefter og lydkvalitet alene er ikke nok for et produkt i denne klassen i 2018. Det trengs noe mer. Og SR7013 innfrir. Med innebygget HEOS har du ikke bare mulighet for et svært enkelt og velfungerende multiromsystem, du har også alle musikkstrømmetjenestene dine tilgjengelig. Via HEOS appen kan du enkelt spille den musikken du føler for. Om du kun har SR7013 hjemme eller om du velger å bygge ut med flere HEOS-kompatible høyttalere eller HEOS-kompatible systemer rundt omkring i huset så er det enkelt å sette opp og enkelt å bruke. Alt i alt er Marantz SR7013 en svært komplett underholdningsløsning. Uavhengig om du skal bruke den i et dedikert kinorom eller om du skal ha den i stua.

Ønsker du mer informasjon om Marantz SR7013 finner du det på våre produktsider.

Marantz SR7013 - 20.990,-


Nyhetsbrev