GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Ny distributør på Paradigm i Norge

14. Juni 2019

Ny distributør på Paradigm i Norge

Det er en stor glede å meddele at vi har blitt distributører for Paradigm i Norge. Paradigm har bunnsolide produkter med høy ytelse i alle prisklasser for både utendørs- og innendørs bruk. Vi har stor tro på disse produktene og gleder oss til å jobbe videre med Paradigm.

Paradigm ønsker å lage produkter som er forankret i forskning og bygget med hjertet. De har et samarbeid med Canadas verdenskjente National Research Council for å finne svar på hvordan de kan reprodusere lyd på en måte som er mest mulig opp mot virkeligheten.

Paradigm i god harmoni med Anthem

Paradigm inngår i samme eiergruppe som Anthem, som vi lanserte for få uker siden, og deres teknologier brukes sømløst der det er naturlig. ARC som er deres egenutviklet romkorreksjon av Anthem, benyttes også i enkelte produkter fra Paradigm.

Persona serien

Persona er toppserien til Paradigm. Dette er en høyttalerserie hvor 40 år med erfaring, forskning og kunnskap kommer til sin rett. Her har de virkelig ikke spart på noe som helst med beryllium i både diskant og mellomtone i hele serien. Dette er virkelig high-end med håndlagde kabinetter og mulighet for custom fargevalg. 

Sjekk ut Persona serien her.

Premier serien

Dette er modellen for deg som ønsker high-end ytelse uten å tømme lommeboken fullstendig. Her får du produkter konstruert etter samme strenge krav som Persona men med rimeligere komponenter. Du finner mange av de samme teknologiene og nyvinningene som i Persona noe som gjør Premier til en både utseendemessig og ytelsesmessig vinner.

Bildet over viser god harmoni med Paradigm Premier og deres søsterselskap Anthem med deres fantastiske STR Integrated.

Sjekk ut Premier serien her.

Monitor SE

Her får du en rimeligere høyttalerserie med svært gode egenskaper. Denne serien byr på meget gode lytteopplevelser både til musikk og til film. En høyttaler som med sitt diskret design passer godt inn i en moderne, skandinavisk stue. Monitor SE fungerer like godt i stereo som i surround.

Sjekk ut Monitor SE her.

Subwoofere

Det skal mye til å imponere oss i L-Sound, spesielt når det kommer til subwoofere. Vi er tross alt markedsledende i denne kategorien. Paradigm har lenge levert høy kvalitet på subwoofere og vi husker godt tilbake til tiden de leverte Servo 15 med strålende ytelse, og det rundt år 2000.

Vi kommer med to serier fra Paradigm sine subwoofere, Defiance og Seismic.

Defiance subwoofere - med ARC romkorreksjon

Defiance subwoofere kombinerer kraft og ytelse og kommer i en rekke prisklasser. Defiance er en helt nyutviklet subwoofer-serie kombinerer kraft og ytelse og kommer i en rekke prisklasser. Enestående ytelse og kvalitet til prisen, men prikken over i-en er deres egen-patenterte ARC teknologi (ARC - Automatic Room Correction, utviklet av deres datterselskap Anthem) som gir en fantastisk integrasjon av subwooferen til ethvert rom. ARC er markedsledende romkorreksjons-teknologi som ikke dreper dynamikk. 

Les mer om vår ARC guide her.

Trenger du nye subwoofere i den dedikerte hjemmekinoen din eller en liten lekker sak i stua som kan fylle ut sin del av lydbildet? Uansett finner du en subwoofer for deg i denne serien. Enkelt designspråk stappet til randen med teknologi og godt håndverk.

Sjekk ut Defiance serien her.

Seismic 110 - Stuevennlig subwoofer

Dette er en kraftpakke av en subwoofer og er resultatet når Paradigm går inn for å lage en stuevennlig subwoofer med enorm ytelse. Her får du 850 W RMS med velspillende bass. Lyden strekker seg ned til 17 Hz samtidig som dynamikken sitter som et skudd.

Og størrelsen? Beskjedne 34.3 x 34.9 x 31.9 cm (H x B x D).

Sjekk ut Seismic serien her.

Surround serien

Ingen hjemmekino uten surround høyttalere. Paradigm Surround 1 og Surround 3 passer perfekt til Paradigm sine høyttaler serier. De har også en forholdsvis slank profil så de kan enklere integreres i rom som ikke er dedikerte kinorom. Apropos integrering, Paradigm har jobbet mye med å få Surround serien til å være så enkel å integrere som mulig i rom som er mindre optimale. Noe som gjør de til et godt valg i en stue eller et annet flerbruksrom.

Sjekk ut Surround serien her.

Stylus serien

Stylus er en serie med utendørs høyttalere for montering på vegg. Den er laget for å tåle Canadiske vær som uten tvil har mange likhetstrekk med det norske. De kommer i både tradisjonelt stående og et liggende design hvor sistnevnte også kan spille i stereo ved hjelp av to diskanter som er montert i hver sin side.

Sjekk ut Stylus serien her.


Nyhetsbrev