GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Nye produkter fra Norstone

24. Oktober 2018

Nye produkter fra Norstone

Norstone har kommet med en utvidelse av sine eksisterende produkter. Produktene holder som alltid høy kvalitet til gode priser. Spesielt morsomt syntes vi det er å lansere et produkt som flere av dere har etterspurt. Et modulært HiFi møbel - Norstone Spider.

Stylum

Men før vi kommer til de nye produktene så kommer de populære Norstone Stylum stativene i nye farger. De går fra de tidligere blanke finishene til matt finish i tillegg til at eik kommer til. De nye finishene er som følger:

  • Matt svart
  • Matt hvit
  • Matt sølv
  • Eik

Stylum 1 - kr 990,-

Stylum 2 - kr 1090,-

Stylum 3 - kr 1290,-

Stylum S - kr 790,-

Loft

Norstone Loft er et HiFi møbel med mulighet til å bygge ut i bredden. Norstone Loft kommer i tre forskjellige farger, sort, bambus og valnøtt. Trenger du mer bredde kan en sidemodul kjøpes i tillegg. Møbelet går da fra å være 60 cm bredt til å bli 105 cm bredt. Møbelet er i kjent Norstone stil stabilt og elegant.

Loft hovedenhet - kr 2990,-

Loft sidemodul - kr 1990,-

Spider

Dette er et virkelig spennende produkt. Her kan du selv bestemme hvordan HiFi møbelet ditt skal se ut. Du velger selv hvor mange hyller du vil ha og hvor høye de skal være. Perfekt for deg med flere stereokomponenter som er ute etter et renest mulig design. Dette er et høykvalitetsmøbel som både ser bra ut og er stabilt. Møbelet kommer i to farger:

Spider Rack - kr 9460,-
Spider Base - kr 1990,-
Spider 1 - kr 2290,-
Spider 2 - kr 2490,-
Spider 3 - kr 2690,-

Trygt og stabilt

Med Norstone Acoustic Metal Beads så får du 3 kg med metall kuler til å fylle møbelet ditt så det blir enda mer stabilt. En pose holder til å fylle ca 50% av en møbelmodul. 

Acoustic Metal Beads - kr 790,-


Nyhetsbrev