GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

OSD Audio BLACK serie innbyggingshøyttalere

18. august 2016

OSD Audio BLACK serie innbyggingshøyttalere

OSD Audio er verdensledende innen custom design, utvikling, produksjon og distribusjon av høykvalitets audio og hjemmeunderholdning. Deres U.S.- baserte design, forsknings- og utviklingsteam består av en gruppe på 23 audio-, mekanikk-, og elektronikkingeniører, spredt over hele verden. Dette teamet av ingeniører har lang erfaring innen produkt design, utvikling og produksjon av høy kvalitets audioprodukter.

Deres design og utviklingsteam utvikler produkter i USA, som kombinerer de siste fremskritt innen teknologi med enkelhet for forbrukerinstallasjon og bruk.

BLACK

BLACK produsert av Optimal Speaker Design er en serie med høykvalitets innbyggingshøyttalere designet for å gi en sømløse montasje for å tilfredsstille de mest kresne huseiere og AV installatører som krever det ypperste innen estetikk og lydkvalitet. BLACK produkter er oppbygget med unike egenskaper og teknologier som gjør dem pene, enkle å montere og solide, samtidig som de leverer en naturtro lydkvalitet som man normalt finner i gode gulvstående høyttalere. BLACK serien har modeller som passer alle typer lyd og hjemmekino installasjoner, de kommer i 3 serier; Acoustic, Performance og Reference. BLACK serien selges gjennom forhandlere med god kunnskap til AV installasjon for å sikre et best mulig sluttresultat hva gjelder ytelse og design.

Acoustic

Acoustic modellene er høyttalerne med det høyeste pris- til ytelsesforholdet i BLACK serien. De har det eksklusive designet og den høye lydkvaliteten til BLACK serien, og selges likevel til en svært fordelaktig pris. Egenskapene i denne serien er blant annet:

 • Polymer bassmembran
 • Butyl gummi oppheng
 • Bevegelig silke soft dome diskant
 • Første ordens delefilter

Performance

Performance modellene er midtsjiktet i BLACK serien. De er oppbygget av mer eksklusive materialer for å oppnå en enestående lytteopplevelse. Egenskapene i denne serien er blant annet:

 • Mineral kompositt grafitt bassmembran
 • Butyl gummi oppheng
 • Bevegelig silke soft dome diskant
 • Nivå justering (+3/0/-3 dB)
 • 2-ordens delefilter (12dB) med luft kjølte spoler, mylar forbikoblingskondensator og beskyttende kappe med lufting

Reference

Reference modellene er toppmodellene i BLACK serien. De gir en høy lydkvalitet på nivå med gulvstående høyttalere - “gjemt” i veggene dine. Egenskapene i denne serien er blant annet:

 • Karbonfiber bassmembran
 • Gummi oppheng av termoplast
 • Bevegelig aluminium dome diskant med keramisk coating
 • Nivå justering (+3/0/-3 dB)
 • 2-ordens delefilter (12db) med luftkjølte spoler, mylar forbikoblingskondensator og beskyttende kappe med lufting

Proff montering

Installatører vil sette pris på monteringsløsningen i BLACK serien, som er enkel og solid. BLACK’s roterende festeører har messingskru innlegg og det benyttes skruer av rustfritt stål for best mulig mekanisk montasje. Det benyttes dempeputer av gummi under festeørene for å unngå vibrasjoner, resonanser og klem merker gjennom underlaget den monteres på. En bedre installasjon gir bedre lyd, alt dette er bedre med BLACK.

OSD Audio

OSD Audio er verdensledende innen custom design, utvikling, produksjon og distribusjon av høykvalitets audio og hjemmeunderholdning. De er vår hovedleverandør av innbyggingshøyttalere, et valg basert på deres eksepsjonelle ytelse og det brede produktspekteret.

Alle OSD Audio produktene kan ses HER.