GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Paradigm innbyggingshøyttalere

19. september 2019

Paradigm innbyggingshøyttalere

Paradigm lager et stort utvalg innbyggingshøyttalere i alle prisklasser og det samme gjelder for deres innbyggings serier. Her får du alt fra rimelige innbyggingshøyttalere av høy kvalitet til virkelig high-end som knapt syntes. Om du bare ønsker en innfelt innbyggingshøyttaler på badet eller om du er ute etter full pakke i hele huset med innbyggingshøyttalere i spesialbestilte størrelser for å passe perfekt rundt TVen har Paradigm produkter som passer.

Décor Custom Collection

Dette er innfelt lyd med stor pondus. Svært god lyd i kabinetter bygget etter dine mål og ønsker. De spiller som fullverdige stereo høyttalere, men opptar ingen gulvplass. Høyttalerene monteres elegant på veggen og er laget for å matche de aller fleste TV-merker der ute. Er du ute etter svært bra lyd som knapt syntes, i akkurat riktig størrelse kan vi hjepe deg.

CI Home, CI Pro og CI Elite

Dette er innbyggingshøyttalerne for folk flest. Utvalget her er ekstremt variert og i alle priskategorier. CI Home er rimelige kvalitetshøyttalere som dekker de fleste behov. Alt fra en enkel høyttaler felt inn på soverommet til fullt kino oppsett som ikke syntes.

CI Pro byr på det samme som CI Home men med høyere lydkvalitet og ytelse samt høyttalere for utendørs- og våtromsmontering. Lyden er bedre oppløst med mer trøkk. Særlig de dedikerte stereo- og kino høyttalerene har fått et tydelig løft i lyden.

CI Elite er for deg som ønsker det beste av det beste. Her er det ikke spart på noen ting og du får ytelse som kan sammenlignes med mange store, frittstående stereo høyttalere. Dette er produkter for deg som forventer svært høy ytelse og kvalitet.

PCS og RVC in-wall subwoofere

Intet anlegg er komplett uten en skikkelig subwoofer og installasjons systemer er intet unntak. Med Paradigm sine in-wall subwoofere får du skikkelig trykk i de lavere frekvensene uten å oppta stor gulvplass. Utvalget strekker seg fra enkle elementer til doble elementer som kansellerer vibrasjoner for å kunne spille skikkelig høyt uten å rive ned veggen.

X-serie subwoofer forsterkere

Skal du ha skikkelig bass må du ha skikkelige forsterkere. X-350 og X850 er laget med en ting i tankene: bass du kjenner. Disse er tilpasset Paradigm sine in-wall subwoofere men fungerer også utmerket med andre subwoofere. Spør oss om råd og tips.

Les mer om de nye produktene fra Paradigm her: