GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Paradigm MilleniaSub

22. juli 2019

Paradigm MilleniaSub

Å nei... ikke enda en “design over funksjon” subwoofer. Det er fort å tenke når man for første gang ser Paradigm MilleniaSub. Vi innrømmer gjerne at det var den første tanken som slo oss også. Men sjelden har vi tatt så skammelig feil. Dette er ikke bare en elegant designet subwoofer som er meget plasseringsvennlig den har også ekstremt bra ytelse! Joda, stort betyr vanligvis bedre og særlig når det gjelder subwoofere men det er ikke det samme som at mindre ikke kan spille bra, meget bra!

I MilleniaSub er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Alt fra materialvalget til de tekniske løsningene i element konstruksjon og forsterkervalg. Her finner du ingen hyllevarer og både bygg kvaliteten og lydkvaliteten holder svært høyt nivå.

Og lyd, med mål på beskjedne 35,6 x 46,7 x 14,9 cm (H x B x D) så er det utrolig hvordan Paradigm har klart å få den til å spille helt ned til 21 Hz. Begge de unikt utformede 14” x 3” elementene drives av en 300 W RMS (900 W peak) forsterker som oppleves som både større og kraftigere enn den egentlig er. Det er vel fort resultatet av gjennomtenkte løsninger og kompromissløs teknologi.

Hvis du ønsker å hente absolutt mest mulig ut av MilleniaSub kan du også kjøpe til Anthem Room Correction (ARC) som hjelper deg med å få kontroll på lite optimale frekvensområder og rydder opp i bass responsen. Du kan også kjøpe veggfeste til subwooferen om du heller vil henge den opp framfor å ha den stående på gulvet. Eller liggende under sofaen.

Paradigm MilleniaSub er en moderne subwoofer for en moderne stue. Hvor alt fra element design og oppheng til forsterker valg og romkorreksjon vitner om Paradigms visjon om å lage kvalitetsprodukter. Design og materialvalg gjør at meget god bassrespons ikke lenger trenger å være synonymt med gigantiske elementer og enda større kabinetter koblet opp til et lite, øst-europeisk kraftverk - selv om det også har sin sjarm!

Les mer om Paradigm MilleniaSub, veggestet og ARC.