GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Paradigm Premium Wireless

28. november 2019

Paradigm Premium Wireless

Premium Wireless. Følelsen ligger i navnet. Dette er trådløse høyttalere og intelligente forsterkere og streamere sånn de burde være. Byggkvalitet, lydkvalitet og funksjoner faller alle inn i premium segmentet. Hvis kun det beste er godt nok er det produktene i Paradigm sin Premium Wireless serie du skal ha.

Paradigm Premium Wireless

Dette er streaminghøyttalere som virkelig presterer. Her får du topp lydkvalitet, streaming, radio og romkorreksjon* i hele serien. Med streaming via WiFi slipper du fjernkontroller som forsvinner og kabler i alle retninger. Her er det kun strøm og en smarttelefon/nettbrett som trengs. Det er enkelt å både sette opp og bruke. I tillegg støtter DTS Play-Fi tapsfri strømming for å sikre best mulig resultat. Play-Fi har også støtte for multirom som gjør at din Paradigm Premium Wireless høyttaler kan snakke med andre produkter med Play-Fi.

*Gjelder ikke PW 300

Har du allerede høyttalere eller stereoanlegg du ønsker å bruke, men vil beholde premiumfølelsen og funskjonene som Paradigm her byr på? Ingen problem. Premium Wireless Amp og Premium Wireless Link er henholdsvis en forsterker og streamer med alle de samme funskjonene som du finner i høyttalerene men for deg som har utstyr fra før du ønsker å fortsette å bruke.

Du kan lese mer om de forskjellige produktene her

 • PW 300
 • PW 600
 • PW 800
 • PW Link
 • PW Amp

 • Anthem Room Correction (ARC™)

  Anthem Room Correction er enkel i brukt og gir profesjonelle resultater i et hvert rom.

  Hva er ARC?

  Enkelt forklart korrigerer Anthem Room Correction for uønskede bieffekter i rommet skapt av vegger, gulv, tak og innredning. Disse bieffektene har en sterk påvirkning på det lydmessige resultatet du hører fra dine høyttalere. Ved å fjerne eller redusere uheldige bidrag fra rommet, får du en mer naturlig gjengivelse og du lytter mer til dine høyttalere, enn til ditt rom.

  Litt mer teknisk forklart så er ARC en proprietær digital signalprosessering som jobber sammen med en spesielt utviklet mikrofon og din PC for raskt og enkelt optimalisere ditt lydsystem for akkurat ditt lytterom. Anthem sine ingeniører utviklet ARC gjennom forskning på hvordan skape optimale lytteforhold i et ikke-optimalt rom. Denne banebrytende forskningen ble gjort i samarbeid med NRC, National Research Council of Canada, den statlige forskningsorganisasjonen i Canada.

  Anthem sine ingeniører oppdaget at den daglige lytteopplevelsen i den virkelige verden, hadde lite til felles med lytting under kontrollerte former i optimale rom. Årsaken til dette er at lyden fra selv de beste høyttalere blir påvirket av rommets beskaffenhet, møbler osv. Effektene av dette er stående bølger, resonanser, refleksjoner osv. som farger lyden du til slutt hører. Dette fordi lyden reflekteres av alle hindringer som er på veien mellom høyttalerne og deg som lytter. Du hører umiddelbart effekten av å fjerne/redusere disse uønskede bieffektene.

  ARC sammenligner et roms akustikk opp mot en laboratoriestandard for optimalt rom. Den måler hver høyttalers respons opp mot lytterposisjon. Deretter benyttes avanserte algoritmer for å fjerne/redusert de negative effektene av rommet. Frekvensrespons justeres, og fase korrigeres. Du sitter da igjen med et resultat langt tettere på lyden i et mer optimalt lytterom.

  Hvordan virker ARC?

  ARC er enkelt i bruk, og det er kun få steg som må til for å optimalisere dine høyttalere for ditt lytterom.

  Et ARC sett består av software og kalibrerings fil til mikrofon som lastes ned fra Anthem sin nettside, en mikrofon av proffkvalitet med skikkelig stativ og kabler.

  Når målinger er gjennomført, korrigerer den avanserte DSP både respons og fase slik at lyden i ditt rom blir låter mer likt optimale lytteforhold, rent, naturlig og transparent gjengivelse, uavhengig av utfordringene i ditt rom.

  Se vår ARC artikkel her.