GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Parasound hos L-Sound

10. September 2018

Parasound hos L-Sound

Vi er stolte av å kunne introdusere Parasound som en del av vårt produktsortiment

Parasound produserer forforsterkere, effektforsterkere og integrerte forsterkere av meget høy klasse. Lydutstyr brukt i film- og platestudioer må gjengi lyden feilfritt, dag inn og dag ut. Det er derfor filmstudioer, artister og Oscar-vinnende lydteknikere ofte velger Parasound. Proffene velger også Parasound utstyr for sine hjem slik at de kan nyte musikken og filmene nøyaktig slik de ble laget.

Noen film/lydstudioer og lydingeniører som benytter Parasound utstyr er: Lucasfilm, Sony Picture, Warner Brother, Ben Burtt, Pixar, 20th Century Fox, Universal Pictures, Randy Thom, Oliver Stone, Kanye Wes, Skywalker Sound, Gary Rydstrom.

Du kan kjøpe de samme Parasound modellene som proffene bruker, du trenger ikke å være en lydtekniker for å høre hvor flott det spiller, enten du bruker det i et stereoanlegg eller lar det inngå i et hjemmekino oppsettet. Parasound sine krav til kvalitet er like tydelig i alle modellene.

 

Vi fører følgende Parasound produkter

Alle Parasound produktene kan ses HER.

Halo serien

Helt siden 1981 har Parasound bygget opp et solid omdømme for god lydkvalitet og pålitelighet. Halo er Parasound sin Premium-serie og det ypperste innen lydkvalitet, utseende og pålitelighet fra over 25 års erfaring.

De utrolig mange positive anmeldelsene av Halo-modeller er uten presedens i audio/video bransjen. I 2016 var hele 7 modeller fra Parasound’s Halo serie med på Stereophile’s prestisjefylte “Recommended Component” liste.

Alle Halo produktene kan ses HER.

NewClassic serien

Parasound NewClassic serien leverer maksimal “bang for the buck” ytelse. Ideell for hjemmekino og stereo musikkanlegg ellers i huset.

Alle 2-kanals effekt-forsterkerne har følgende: Impedansbryter for 2 ohm drift; Bryter for brokobling; A/B høyttalerutgang med individuell av og på, 18 dB/oktav høypassfilter. 20 eller 40Hz, diskret oppbygd med toroid transformator, effektiv og kalddrift design, DC servo og relé beskyttelses kretsløp. Automatisk av og på via 12V trigger eller audio signal. Justerbar gain-kontroll. Standby, status og høytemperatur indikator.

Alle NewClassic produktene kan ses HER.

Z Custom serien

Parasound Z Custom Line består av ultra kompakte produkter som løser mange custom installasjonsproblemer, med ekte High-End ytelse. Egner seg godt for de som ønsker et lite og kompakt anlegg som tar lite plass, uten å gå i kompromiss med lyden. 

Alle Z Custom produktene kan ses HER.

ZoneMaster serien

ZoneMaster produktene er en ny line-up med forsterkere for custom installasjon av meget høy ytelse. ZoneMaster kombinerer den legendariske Parasound klasse AB lydkvaliteten med de mest pålitelige klasse D effektmodulene i industrien. Hver modell i denne serien er stabil ved 2 ohm, med brokoblet effekt opp til 200 watt og gode koblingsmuligheter.

Alle ZoneMaster produktene kan ses HER.


Nyhetsbrev