GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Prisgaranti på Black Friday & Cyber Monday

06. November 2018

Prisgaranti på Black Friday & Cyber Monday

Nå er det slik en gang at markedet er vant til stadige tilbud og mange venter på disse store salgsdagene for å handle. Vi hos lsound.no liker best forutsigbarhet for våre kunder slik at det ikke blir noen negative opplevelser med reduserte priser på en vare man har akkurat kjøpt. Med dette så betyr det ikke at vi ikke ønsker å være konkurransedyktige, men vi mener våre kunder er mest tjent med forutsigbarhet av prisene. Et eksempel er Arendal Sound, her priser vi ekstremt aggressivt og med faste priser. Andre produkter i markedet har vi mindre kontroll på og vi må følge markedet i prisnivået så langt det lar seg gjøre.

Og husk, kundesupport har en stor verdi ved kjøp, og ikke minst når du trenger produkthjelp. Vi mener vi har en av markedets beste kundesupport som bistår deg 7 dager i uken. Pris er ikke alt...

Vi vet at mange venter på Black Friday, eller Black Week som mange vil kalle den, og så har vi den påfølgende mandagen som heter Cyber Monday. Vi i lsound.no ønsker å gi deg som kunde en trygghet med prisgaranti på alle varer handlet hos lsound.no fra 6.november. Det vil si at du får refundert differansen om vi skulle redusere en vare i Black Friday helgen, eller Cyber Monday. Vi gir da denne garantien for potensielle lsound.no prisjusteringer.

Så har du en vare på lsound.no du ønsker å handle men vil sitte litt på gjerdet for å se om vi setter ned prisen, så gir vi deg nettopp denne garantien for at du kan handle når du ønsker.

Garantien gjelder til og med Cyber Monday, mandag 26.november. Du har selv ansvar for å gi beskjed om en prisendring, senest 26.november.


Nyhetsbrev