GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Singles Day

10. November 2018

Singles Day

Vær stolt av å være singel! Å være singel betyr ingen regler. Ingen klager på hverken rot, støv, høy musikk eller store bokser. Tung HiFi og hjemmekino hører hverdagen til en singel! 

Lsound.no er din beste partner som singel! Så enkelt.

Sjekk ut våre løpende Singles Day tilbud her. 

Opplev god lyd selv i et forhold

Det er faktisk mulig og fortsatt beholde husfreden. Dette spesielt om du velger Yamaha MusicCast. I dette økosystemet vil alt spille sømløst sammen og det er så enkelt i bruk at alle kan bruke MusicCast. Velg mellom små, elegante og trådløse høyttalere, lydplanker under TV-en eller skjult lyd med takhøyttalere drevet av MusicCast forsterkere. MusicCast er et streamingssystem som er langt mer utviklet enn andre løsninger på markedet. Med Yamaha MusicCast får du ukomprimert streaming i hele huset! 

Sjekk ut MusicCast guiden under!

Bli en MusicCast ekspert!

Les vår nye guide som dekker de aller fleste funksjoner og løsninger for et MusicCast multi-rom system. La deg inspirere av enkeltheten for å bygge kostnadseffektivt og bra lyd opptil mange rom. La det være en AV-receiver, lydplanke, stereoforsterker, eller til og med den helt nye platespilleren VINYL 500, alt strømmes sømløst sammen med valgte høyttalere. Ønsker du å spille LP plater i flere rom? Ikke noe problem med MusicCast og VINYL 500. MusicCast lar deg dele alle kilder i systemet uansett hvilket rom du er i. 

Sjekk ut alle Yamaha MusicCast produktene her!

Gjør anlegget sitt smart!

Har du et flott HiFi system og ønsker å få MusicCast tilkoplet? Ingen problem. Kjøp WXAD-10 til kun 1.090,-

Les vår blog post om hvordan gjøre anlegget ditt smart her.


Nyhetsbrev