GRATIS FRAKT OVER 1000kr

0

Din handlekurv er tom

SVS innbyttekampanje for et Arendal Sound produkt

09. September 2016

SVS innbyttekampanje for et Arendal Sound produkt

Et langt eventyr er over, SVS og L-Sound skiller lag.

Etter 11 år som SVS´ største forhandler i Europa vil ikke samarbeidet mellom SVS og L-Sound fortsette. Bakgrunnen fra SVS er vår lansering av Arendal Sound. SVS var det første subwooferagenturet vårt der vi satset på eksepsjonell kundeservice med direktesalg til sluttbruker og har hatt det som vårt faste konsept siden 2005. Vi har hatt en fantastisk periode med SVS.

I 2011 fikk SVS nye eiere, dette ble et skille der vi så at entusiasmen rundt produktene ble borte. Produktutviklingen stoppet opp og vi opplevde hyppigere feil på produktene. Dette er en av grunnene for at vi i L-Sound startet opp arbeidet med Arendal Sound for over 2 år siden. L-Sound ønsker å gi deg som entusiast og kunde noe av de største lydopplevelsene man kan oppleve for en fornuftig pris. Arendal Sound vil bli vår store satsning innen lyd og våre kunder vil se mange spennende produkter komme i tiden fremover.

Alle våre SVS kunder vil selvsagt få samme gode service av oss på sine SVS produkter. Alle garantier vil ivaretas og vi bistår med service som vanlig. Ingenting forandrer seg hos L-Sound.

Bytt inn ditt SVS mot et Arendal Sound produkt!

Etter vår lansering av Arendal Sound har vi fått mange henvendelser fra SVS kunder om å få bytte inn eksisterende produkter, mot et Arendal Sound produkt. Med dette ønsker vi å tilby våre SVS kunder en super-deal for alle som har handlet et SVS produkt fra oss iløpet av de siste 24 månedene. For betingelser rundt SVS innbytte, ta kontakt med salg@lsound.no. Kunden vil få en rabattkode som kan brukes på www.arendalsound.no eller www.lsound.no

Siste mulighet

Vi tilbyr innbyttet til og med 15.november. Er du interessert i et bytte mot våre Arendal Sound produkter ønsker vi at du tar kontakt innen denne datoen. 

Har du spørsmål så bare ta kontakt med oss.