GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

UHD BluRay-spillere fra Pioneer

12. Oktober 2018

UHD BluRay-spillere fra Pioneer

Det er en stor glede å kunne presentere våre første UHD BluRay-spillere. Det begynner å bli en del modeller der ute på markedet men vi følte det var viktig for oss å velge modeller som byr på kvalitet. Ikke bare skal de levere god lyd og godt bilde men de skal også gi en kvalitetsfølelse. Det var med andre ord uaktuelt å velge en billig plastikkspiller det går 13 av på dusinet. Valget falt til slutt på Pioneer sine modeller UDP-LX500 og UDP-LX800. Begge to er designet for å ose kvalitet. Dette er to tunge spillere på henholdsvis 10,3 kg og 13,8 kg. Unødvendigheter som smart-funksjoner er droppet til fordel for sluttkvaliteten. Disse spillerne er laget for å spille fysiske formater. Hverken mer eller mindre.

UDP-LX500

Vi føler oss ganske sikre på at UDP-LX500 er den modellen som flesteparten av oss kommer til å kikke næremere på. Skal du ha en svært god UHD BluRay-spiller som leverer digital lyd og bilde i toppklasse har du funnet din spiller. Selve chassiset er laget i 1.6 mm tykt aluminium med en 3 mm tykk stålplate i bunnen for å sikre både lavt tyngdepunkt og stabilitet. Begge deler er viktige for avspillingskvaliteten. Når man vet at en plate kan rotere opp til 5000 ganger i minuttet blir stabiliteten viktig. UDP-LX500 er dessuten delt inn i tre kammere internt. Strømforsyning, drev- og digitaldelen og analoge lydkomponenter har fått hvert sitt kammer internt i UDP-LX500 for å eliminere elektrisk- og magnetisk interferens mellom komponentene.

Med både HDR10 og Dolby Vision støtte så kan man spille av det som er av moderne filmformater.

UDP-LX800

Så hva da med storebror, hvem skal kjøpe denne? Dette er en spiller som virkelig byr på det beste. Ikke bare er det en fantastisk UHD BluRay-spiller men den har også fått på plass et svært godt CD-drev. Analog delen i UDP-LX800 er hentet fra Pioneers SACD-spiller PD-70AE. Her får du altså en ikke bare en UHD BluRay-spiller som tar med seg de gode egenskapene fra UDP-LX500 men du får også svært potent CD-spiller. Kretsene for både høyre og venstre kanal er konstruert helt identisk for å sikre både presis og overlegen kanalseparasjon.

Også på den digitale siden er det forskjeller fra lillebroren UDP-LX500. Først og fremst har den fått to stk Sabre ES9026PRO DACer mot en AKM AK4490EQ som sitter i UDP-LX500. I tillegg har UDP-LX800 muligheten til å settes i “Transport”-modus. Da skrus den analoge delen i spilleren helt av ved at strømmen til transformatoren kuttes. S/N-forholdet forbedres og lyd- og videoavspillingen blir i enda høyere kvalitet.

Så UDP-LX800 er spilleren for deg som er ute etter både en høykvalitets UDH BluRay-spiller og en fantastisk god CD-spiller.

Les mer om produktene på produktsidene våre.

UDP-LX500 - 9990,-

UDP-LX800 - 23.990,-


Nyhetsbrev