GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Yamaha 80 Series

12. Juli 2018

Yamaha 80 Series

Yamaha har lansert deres helt nye Aventage 80 Series som har store forbedringer fra 70 Series. Oppgraderte DACs, YPAO romkorreksjon, MusicCast Surround, Surround:AI og flere funksjoner er lagt til, men det aller viktigste er; lydforbedring!

Toppmodellen RX-A3080 har også balanserte XLR inn-utganger for front med ES9026PRO Sabre PRO DAC! 

MusicCast Surround

Kombiner denne AV-receiveren med MusicCast 50- eller MusicCast 20-høyttaleren for trådløs strømming, og gled deg over hvor imponerende enkelt det er å lage en hjemmekino med trådløse bakre høyttalere. Resultatet er oppsiktsvekkende realistisk lyd med et ryddig og pent oppsett. Det er såre enkelt å omskape TV-stua til et underholdningsmiljø hvor du kan nyte filmer og musikk fullt ut.

Produktene som støtter MusicCast Surround er MusicCast 20 og 50, med subwooferen SUB-100. Disse produktene kommer snart til lsound.no. Følg med!

Surround:Ai

AI-teknologien som er innebygd i DSP analyserer scenen i filmen og skaper den optimale surround-effekten for å gjengi filmlyden med best mulig effekt. Denne AI-en analyserer øyeblikkelig scener ved å fokusere på forskjellige lydelementer som dialog, bakgrunnsmusikk, omgivende lyder og lydeffekter, og optimaliserer automatisk surround-effekten i sanntid – som om en Yamaha-lydtekniker sitter og justerer lyden spesielt for deg. Dette skaper en overbevisende følelse av realisme med uttrykksfull kraft utover konvensjonelle lydfelteffekter, noe som gir deg den best mulige underholdnings opplevelsen som er mulig å oppnå hjemme.

Modellene er som følger


Nyhetsbrev