GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Yamaha - Forsterekere for flere rom

18. Mars 2019

Yamaha - Forsterekere for flere rom

Vi har gleden av å presentere Yamaha sine multiromsforsterkere XDA-QS5400RK og XDA-AMP5400RK. Dette er produkter som tar et omfattende multiromssystem og gjør det enkelt å bruke. Her får du inntil 32 soner, fleksibilitet og smarte funksjoner i en kompakt og solid oppbygning. Yamaha byr på integrert MusicCast (hva er MusicCast?) i sin XDA-QS5400RK (quad-streamer). Du kan altså ikke bare betjene høyttalerene som fysisk er koblet til forsterkeren, men faktisk sende lyden fra TVen, radioen, platespilleren eller hva det nå måtte være ut gjennom MusicCast og lytte til den der det passer deg. Med en XDA-QS5400RK får du mulighet til å spille på inntil 4 soner og 8 kanaler, men systemet kan bygges helt ut til 32 soner med samtidig avspilling i opptil 20 av disse. XDA-QS5400RK er en veldig fleksibel forsterker. Den kan gi deg 8 x 50W (8 ohm) eller helt opp til 2 x 200W (8 ohm) om du ønsker å drive et par større høyttalere.

Ønsker du for eksempel flere kanaler men ikke trenger flere soner kan du bygge ut XDA-QS5400RK med forsterkeren XDA-AMP5400RK. Denne byr på den samme fleksibiliteten som XDA-WS5400RK men har ingen av nettverksfunksjonene. Den kobles da altså på som en ren effektforsterker og byr på de samme fleksible mulighetene som XDA-QS5400RK i forhold til antall kanaler og effekt.

Det gir seg jo litt selv at dette er produkter for integrerte multiroms-prosjekter. De er begge to laget for rackmontering og er effektive klasse D forsterkere med lav varmeutvikling i smale kabinetter. Opptar altså ikke mer plass i racket enn de må. Produktene har svært mange muligheter for spesialtilpasses ditt oppsett så du får det akkurat som du vil. For eksempel kan ringeklokken din kobles til. Da vil avspillingslyden senkes ned og du får et varsel om at noen ringer på døren før avspillingslyden økes igjen. 

Ønsker du å se på hvilke muligheter som finnes hos deg ta gjerne kontakt med oss på salg@lsound.no så hjelper vi deg med å finne en løsning som passer for deg og ditt behov. Med vårt utvalg av forsterkerløsninger, innfellings- og frittstående høyttalere har vi et bredt sortiment som passer alle prisklasser og behov. L-Sound er en av få premium forhandlere av XDA produktene.

Du kan lese mer om produktene på våre produktsider. Hva er MusicCast? Sjekk ut guiden vår HER!

XDA-QS5400RK- kr. 23.990,-

XDA-AMP5400RK - kr. 13.990,-


Nyhetsbrev