GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Yamaha lanserer ny vinner-duo

14. September 2018

Yamaha lanserer ny vinner-duo

Prosessoren CX-A5200 og effektforsterkeren MX-A5200 er kronen på verket i årets Aventage line-up fra Yamaha. Igjen har de lykkes med å lage en fantastisk vellydende og velutstyrt duo i den skikkelig gromme hjemmekino klassen. Her har Yamaha hentet inspirasjon fra alle sine tidligere toppmodeller, for eksempel er deler av chassis konstruksjonen hentet fra den smått legendariske Z11. Selvfølgelig stopper likheten der da duoen er spekket med teknologi og løsninger av siste sort.

Aventage

Surround:AI

CX-A5200 kommer med egen AI innebygget. Den utnytter DSP-en og fokuserer på lydelementer som dialog, bakgrunnsmusikk, omgivelseselyder og lydeffekter for å optimalisere surround effekten i sanntid. Resultatet er en bedre underholdningsopplevelse og en større følelse av å være til stede i filmen.

Objektbasert lyd

Selvfølgelig støtter CX-A5200 alle de store kinoformatene. Yamaha har sammen med Dolby og DTS sørget for å gi deg det siste av lydformater og kinoopplevelse inn i ditt eget hus. Ved å bruke takhøyttalerene klarer Yamaha å gi deg en fullverdig kinoopplevelse med skikkelig 3D-lyd.

Dolby Atmos DTS-X

MusicCast

CX-A5200 støtter så klart Yamaha sitt multirom system MusicCast. Send all favorittmusikken din eller lyden fra favoritt programmene dine rundt omkring i hele huset. En enkel og brukervennlig app lar deg sette opp huset ditt som du selv ønsker og sende lyden dit det måtte passe deg.

MusicCast

Balansert og symmetrisk

Alle 13 lydkanalene kan sendes fra CX-A5200 til MX-A5200 balansert via XLR. Da oppnår man stor motstandsdyktighet mot støy. CX-A5200 har også to balanserte innganger for tilkobling av high end analogt utstyr som for eksempel en CD-spiller. Dette sikrer en best mulig analog signalvei og sørger for best mulig lyd med minst mulig forstyrrelse.

MX-A5200 har en totalt symmetrisk konstruksjon. Ved å designe både høyre- og venstre kanalene likt får man et likest mulig lydbilde og ved å både fysisk og elektrisk isolere de fra hverandre ender man opp med et mye bedre signal-/støy forhold og et enda bedre lydrom.

Brokobling

Ønsker man enda mer ut av MX-A5200 så kan man brokoble frontkanalene og gå fra 150 W pr kanal (8 ohm, 0.06% THD, to kanaler i drift) til 200 W pr kanal (8 ohm, 0.06% THD, to kanaler i drift). Trenger man ikke alle 11 kanalene er dette en perfekt måte å få enda mer ut av en allerede svært god effektforsterker.

MX-A5200_rear

Les mer om produktene i vår nettbutikk

CX-A5200 - kr 24.990,- (levering slutten av september)

MX-A5200- kr 29.990,- (levering i oktober)


Nyhetsbrev