GRATIS FRAKT OVER 2000KR

0

Din handlekurv er tom

Yamaha lanserer nye folkemodeller

17. September 2018

Yamaha lanserer nye folkemodeller

Yamaha har nå lansert en del rimelige produkter men som fortsatt leverer anerkjent Yamaha-lyd. Her får du støtte for de nyeste lyd- og bildeformatene og nettverkstrømming fra de fleste strømmetjenester.

Om du bare er ute etter en enkel hjemmekinoreciever, eller om du har lyst på trådløse bakhøyttalere eller lyd i flere rom så finnes det en løsning for deg.

RX-S602

En veldig stuevennlig variant med sitt lave design. Med 60 Watt pr. kanal har du kraft nok til å drive et godt stueanlegg uavhengig om du vil ha surround eller stereo. RX-S602 støtter også MusicCast surround. Den er tilgjengelig i fargene sort, titan og sølv.

RX-S602 - kr 6490,-

RX-V385

Yamahas rimeligste kino alternativ. Her får du alt du trenger for kinolyd hjemme i klassisk design. Bluetooth og Yamahas autokalibreringssytem YPAO er på plass. Med 4 HDMI og 1 ut skulle det dekke de flestes behov for moderne tilkoblinger. Med 70 Watt pr kanal holder det også til en lettdreven høyttalerpakke.

RX-V385 - kr 3690,-

RX-V485/RX-D485

Trenger du litt mer effekt enn RX-V385, eller frister det med innebygde strømmetjenester for bedre lydkvalitet enn hva bluetooth kan tilby? Da er RX-V485 alternativet for deg. Ønsker du i tillegg DAB+ radio så velger du RX-D485.

RX-V485 - kr 4490,-

RX-D485 - kr 4990,-

RX-V685

Størst blant de minste. Med 90 Watt pr kanal, og den rimeligste recieveren til Yamaha med 7-kanaler er dette et godt utgangspunkt for å bygge kino på budsjett. Her får du også mulighet for MusicCast surround. Perfekt om du ønsker god lyd uten kabler til bakhøyttalerene.

RX-V685 - 6490,-

MusicCast Surround

Har du lyst på surround uten alle kablene som går gjennom stuen? Yamaha har lansert MusicCast surround. Så lenge du har en Yamaha reciever som støtter dette så kan du enkelt koble til bakhøyttalere og til og med subwoofer trådløst.

Brukervennlighet

Kombinasjonen av både enkelt brukergrensesnitt og app gjør Yamaha sine produkter både enkle å sette opp og å bruke i ettertid. For eksempel finnes det fire programmerbare scene knapper som gir tilgang til lyd og bilde fra ønsket kilde ved et enkelt tastetrykk.

Mye for pengene

Selv om dette er rimelige modeller er de fortsatt spekket med all den teknologien du trenger for å få en bra filmopplevelse i stuen. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss HER om du ønsker tips til hvordan du kan få best mulig lyd også i budsjettklassen.


Nyhetsbrev